mariornas

Alla inlägg den 23 mars 2013

Av Maria Maria - 23 mars 2013 16:57


Nu har det blivit dags för det mest kritiska ögonblicket i vår resas historia. Vi skall nu berätta för er hur det egentligen ligger till med vad som är okej och inte. Vi har knåpat och skrapat ihop den här listan under resans gång och upplevelser. Ni får hålla i era ponnysar, ta vara på varandra och inse att detta är faktiskt något som vi finner otroligt osexigt och oattraktivt. Inte något skrivet i sten, om 60 år kommer ni säkert se oss i någon av dessa avskyvärda punkter. Lets start!

1: Den klassiska "chips och tv byxan"
Ett otroligt osexigt val att ha närmst sin kropp i befolkade miljöer. Det finns absolut ingenting som känns rätt med detta klädval.

2: Det som egentligen skulle haft plats nummer 1 men men, här hittar vi alltså Speedos! Seriöst, ni unga superheta vältränade killar, när vi ser er i speedos framkallar ni en nästintill spyfärdig mun och ögon fyllda av tårar och riktigt taskiga bilder av italienska håriga gubbar som glömt allt vad det innebär med att vara sexig. Tänker ni på solbrännan? Skit i den isåfall, speedos hade man på 80-90-talet. Om ens då.

3: Jordens största kanske historiska miss, Onepiece! Hallå där, alla ser ut som förvuxna bäbisar och det finns absolut inget, inget som är snyggt på dessa "sparkdräkter"

4: Något som egentligen kan vara rätt snyggt, i en dag, nämligen Uggs! Uggs är superfint, ända tills någon (läs de allra flesta) med taskig gångstil köper dem. Det ser ut som man använt skorna för att bromsa inåt i kurvor. Antingen måste du vara rik och köpa nya varannan dag eller så skiter man i det! Ok?

5: Vidrigaste punkten, här hittar vi Halal kött! Vem fan tycker (om man nu ska tycka) att Halal är ett fräschare alternativ? Och snällare? I så helvete heller. Vi vill inte diskutera punkten djupare.

6: En annan miss, oftast vi kvinnor som bär på dessa oxå väldigt osexiga plagg, Djungelshorts! Shorts som räcker till knäna, med en vikt kant, bakfickor och till råga på allt finns oftast alltid sidofickor oxå! Man finner dom oftast i färgerna brun, khaki grön eller beiga. Oxå ett plagg som borde bannas från allt som heter innerstad, nattklubb eller restaurang. I djungel är det väl okej.

7: Tjejer med chipstuttar och som inte innehar BH. BH kan annars ses som ett sexigt plagg att använda sig av, om inte annat, ett skönt alternativ. Att inneha chipstuttar fladdrandes fritt under ett halvtight linne är absolut inte sexigt eller charmigt.

8: Sveriges nya (moderna) fenomen, att inte könssätta sitt barn, att kalla det Hen! Va i hela friden?! Antingen har man en snippa och har därmed ett kvinnligt kön, tjej kön, flick kön osv you name it. En tjej får tits och mens i senare ålder, man är tjej helt enkelt. Eller så får man en snopp och då har man ett manligt kön, kill kön, pojk kön osv även pung innehar en kille, pojk, man. Behöver vi diskutera mer? Btw, vad döper man ett Hen barn till? Intressant.

9: Den säkert ybersköna och mossiga Foppatoffeln! Snälla rara människor. Ha det i värsta fall som balkongskor, men vistas inte ute bland folk i dessa riktigt avskyvärda skor (?!)

Its official och vi kommer drömma mardrömmar om hur folk kastar foppatofflor efter oss och tvingar oss äta Halal iförda djungelshorts!

Tack och god natt! ;) puss på er :)

Av Maria Maria - 23 mars 2013 14:02

Även utomlands kan bli sjuk, förkyld, feber, ont i halen and you name it...
Nu har vi suttit på avbytarbänken, varanan gång..
Maria nr 2 började med en tok-förkylning för några veckor sedan... Och den javeln ville inte ge sig, jag kallar den han, han skulle vekligen bosätta sig i henne....äckel-förkylning!!! Skit på dej... ( denna förkylning drog hon på sig efter phi phi rond 1 )

Jo men hon blir efter långa sjuk dagar frisk, my poor girl:(
Så vi bestämde oss för phi phi rond 2.
Phi phi är juh vår kärleksö<

Efter 3 dagar på vår "kärleksö" med fylla, sol & bad, var det min Maria part 1, tur att känna av en släng av förkylning...

Snorig, trött, och nära en öroninflamation, yeah love my life

Tur jag hade packat, vad jag trodde 5 kartor med alvedon, men visade sig vara 5 kartor med penicillin ( kåvepenin)...
Haha ja man vet aldrig vad som händer,
Och när man behover en dos penicillin...
Sa en smart packning....

Men jag vart frisk efter nagra dagar, och vi bestamde oss for phi phi rond 3 :)

Phi phi vår kärleksö<3

Efter en kvall, morgon med fylla, var det dags for förkylning nr 2....
Jag har aldrig frysit i 35 graders värme...
vi stannade inte på phi phu länge den gången...
Båten hem till Phuket frös jag, taxin hem till patong frös jag, på natten frös jag....

valkommen förkylning från arselet....

Den varade dock inte sa lange..3 dagar, men jag krigade ner på stranden, vattnet,havet,sjön...
En jävla förkylning ska inte stoppa mej fran att bada!!!!

Men nu, nu är jag frisk & glad:) wiie...
Men ni kanske kan gissa vem som ligger brevid med och vart i dag tok-forkyld...
Poor girl
Halsont, ont i huvudet, nacken, ingen kraft:( .....
Varför kan vi inte bara få vara friska???
Eller vara sjuka tillsammans???

Puss och kram på avstånd fran sjuksängen i Thailand:)

Av Maria Maria - 23 mars 2013 03:50

Så jag slänger upp den på ett nytt försök!

Maaria the little fish (med och på pölsas härliga sinnesstämning och engelska dialekt)

Av Maria Maria - 23 mars 2013 03:45


Maria sover som rubriken lyder, fisken, hon sover och ser precis ut som en fisk. Och på det kokar hon liten gryta, i form av små små vibrerande snarkningar låter det precis som att hon kokar just en liten gryta! Hade vi inte haft en "deal" om att alltid fråga varandra om kort ser okej ut innan vi lägger ut så hade jag med största sannolikhet fyllt den här bloggen med en sovandes Maria, sorry fisk.

Iaf så bedriver jag tiden genom att försöka pyssla ihop i vilken ordning och vilka öar vi ska besöka. På fredag börjar vi nämligen vår 'utforska öarna' resa. Det ska bli sjukt kul, bl.a ska vi till koh Lipe, koh Adang, koh Kradan, koh Mook (det vet inte fisken om ännu) koh Lanta, Similan Islands, koh Surin osv osv ! Ett jävla rännande kanske ni tycker, men vi måste göra Thailands öar! Och 'paradis öarna' är helt klart något man måste känner vi!

Nog om det nu. Igår tog vi på oss make up och klädde upp oss för ett gemytligt restaurang besök, vi hade inte vart ut och ätit på nästan en vecka! Det var dags, vi gick och gick.. Letade och letade. Till slut satte vi oss på något holländskt ställe och tog en varsin phad thai för 90 bath . Inget direkt värsting besök blev det trots att vi piffat till oss och kände att vi minsann skulle ut och äta gott... Sure, vi blir rätt less efter att ha stirrat på 10 olika menyer och mumlat 'njaaa, hmm, njaaa' och därefter bara sätter oss ned där det ser mysigt ut och finner phad thai för den lilla kostnaden. Har man otur i spel har man tur i mat! Lite den filiosofin drar jag.

Nu blir det kaffe och cigg, host host.
Makkatjakkaboomboom vi hörs!

Presentation


Soligt välkommen till vår blögg....
Här kan ni följa Maria 1 & 2 på semester i Asien

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Do you guys like or blögg??
 Yeah Awesome
 little
 nope
 hell NO

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Maria & Maria

Translate if you want

Ulla Snygg

Ulla snygg.

Hon kom till oss, ensam & rädd.

Vi bestämde oss för att ta hand om henne, låta henne komma in i våra liv, vår resa..... 

Och nu är hon vår bästa resvän, följer med vart vi än ska:) 

  

 

Maria nr 2

 

 

Maria Nr 1

Maria persson, jag, jag som älskar snö, vinter, snowboard....

Men älskar så klart, sol, bad, schteek, löka på beachen & wakeboard;)

Indien 12/1-31/1-2013

Indien vår första destination 

New Delhi, Bombay (mumbay), Goa :)

            

Thailand 31/1-21/2-2013

Malaysia 21/2-26/2-2013

Malaysia, kuala lumpur, twin tower, a lot of shopping, aqua-land, H&M, Victoria's secrets, lyx & mera lyx:)

         

 

Thailand 26/2-26/3-2013

Malaysia 26/3-27/3-2013

Visa run trip to KL

   

Thailand 27/3-???? 2013

 vart bär det av sedan?? Vart ska vi??   

 

Kategori


Ovido - Quiz & Flashcards