mariornas

Alla inlägg under april 2013

Av Maria Maria - 5 april 2013 19:05

Brum brum, vi brummar fram så glatt, brum brum, vi brummar helst när det är natt, BRUM BRUM :)

Av Maria Maria - 5 april 2013 12:14


Idag slog det mig, det där med svin.
Fan vad det känns gammalt, lite 2007 skulle jag vilja säga, passé är oxå ett bra ord.
Att svika eller göra någon illa med mening, kom igen för fan! Snacka om skitmoral. Och när folk dessutom stöter på "svin" "svinerier" då ska det smutskastas på nån jävla social media adress. Skärpning nu!
Det var längesen jag råkade ut för ett svin, men känner bara att hjärtat måste lättas lite. Det är så vanligt idag att skaffa barn, göra slut, gifta sig, skilja sig etc etc så här kan man ju känna att ett 'vi gör slut, finns ingen kärlek eller respekt kvar för vårt förhållande' passar in istället för att dricka fuljävla sprit (vissa har säkert klarat det helt utan substanser som vidriggör hjärnan) och vara en otrogen skit, vilken stämpel?! För att inte tala om dom fega jävlarna som inte ens står för det? Jävla skithögar, hur kan man se en annan människa i ögonen och vara medveten om att man gjort något som troligtvis skulle få den personens värld att rasa samman? Hur kan man säga god natt och somna medveten om detta? Eller hur illa folk behandlar och behandlas av sina vänner, det är lika vidrigt det! Hitta rätt vänner, leta inte efter vänner, vänner kommer till dig, du kommer oxå komma till nya vänner. Vänner ska vara vackert och unikt! Man ska dela ett liv tillsammans, skriva en hel vänskaps biografi, historia tillsammans! Vänner är inget som växer på träd och det finns alltid goa vänner till alla. Alla människor passar inte ihop, så bara för att Anna inte passar dig så kanske Anna passar mig. Det behövs inte en massa rymdforskare för att lista ut det. Och snälla, häng inte ut folk på Facebook eller sånt. Jag kan med nästan 100% säga att denna blogg inte följs frenetiskt av vilsna tonåringar eller nyblivna 20 åringar utan av faktiskt vuxna människor. Så snälla, ta hand om dom du håller kär, det ska räcka livet ut <3 och håller inte kärleken står det tusen åter, även om vi faktiskt borde kunna vara lyckligt kär ett liv ut tillsammans med en person, gick skitbra för mormor och morfar ;) men nä, håller inte känslorna, såra ingen för det, va ärlig och livet kommer gå bra :) jag är så otroligt tacksam för mina vänner, familj och livet! Fan vad ni är bra! Er är jag rädd om!

Ha en fortsatt trevlig fredag så har ni fått veta vad vi diskuterat idag :)

Nu ska vi titta på varann och säga, jag älskar dig Bff! Whöpwhöp kycklingrap

Av Maria Maria - 5 april 2013 02:41

God morgon, hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i kööör!

Hej hopp! Ny dag nya tag, precis sugit i oss en varsin morgon cigarett! Nu är det ut på frutte jakt med innehavande av morgon kaffe, dagen är då på sin plats och vi kan i lugn och ro leta en trevlig taxi som kan ta oss till Ao Nang. Vädret ser sådär ut men det spricker nog upp :) har sovit super skönt och innan klockan slog 07 hade vi båda slagit upp ögonen och sagt hej hej världen!
Vi är på jätte bra humör idag och tycker att livet pinnar på åt rätt håll, kan det vara för att vi ska plaska i havet idag och sola kinderna? Kanske, vem vet? Det är iallafall underbart att vakna med ren glädje och framåtanda!

Nä, en kaffe och lite frutte gör nog susen nu :)

Puss hej leverpastej, vi bjuder på en liten utsiktsbild från vårt rum oxå ;) lite gött ska ni ha det oxå!

Av Maria Maria - 4 april 2013 16:33

Ja då var den dagen snart passerad!

Inatt hade vi vår sista natt på Koh Lipe och det var en minnenas natt må jag säga, nämligen jordens storm och åskväder drog in mitt i nassen, vaknade och det lät som vi vet inte vad, sen kom regnet, åh herre vad det small och regnade, hundarna dom blev galen tror jag, skällde om vart annat och förde ett himla liv! Jaja, mysigt var det iallafall :) på morgonen klev tröttmössa ett och två upp för att packa det sista och bege sig av mot en sista morgon kaffe på vårt favorit ställe.. Thaiarna där gillade nog oss och såg lite ledsna ut när vi sa att vi skulle åka vidare -see you next year :) fick vi höra när vi begav oss av.. Av mot stranden, fixa longtail taxi och släpa 100 kg skittungväskapåstranden. In i båten, svaja och gunga, iväg till plattformen, och där stod det en riktigt speedboat och väntade! Jävlar vilka motorer den hade! Hujedaoss! 2 timmar tror jag det tog in till Pakbara, där väntade vi ca 30 minuter innan vi fick lämna och åka vidare mot krabi. Resan här gick super och vi kom fram nöjda och glada.. Tills vi just kom fram, där var ingen direkt service och vi skulle gå bara 5 minuter nerför gatan så låg vårt hotell där, tjena fan! Har aldrig i mitt liv spottat så mycket svordomar, varit så nära på att ge upp livet, kunnat dö för en piccolo! Det var fan inga jävla 5minuternerförgatan, vi snackar snarare 30 minuter i blod svett och tårar! GALET! Det var så varmt och tungt att det inte var långt ifrån att jag skulle lägga mig ner gråtandes på rygg och ropa efter mamma. Illa. Snart 26 år och tycker fortfarande att lilla mamma är nöden på hjälp, hjälp i nöden. Men vi kom fram. Fram till ett mysigt litet rum där vi faktiskt innehade just piccolo som hjälp med allt :)
Sen var det dags att skapa en plan för lite framtid, så på med skor och vandra ner mot stan, in på något slags vihjälpertillmedhotellochsåntniinteklararavsjälva,
skit bra, hittade hotell i Ao Nang och reser redan imorgon bitti. Blir vid stranden så vi kan lapa och lata oss i solen, perfekt! Vi är skit nöjd och glad! Nu ligger vi som små tossar i sängen och snickrer, snickrer om sånt vi tycker är skoj, flamsar och tramsar, sätter porplåster, klämmer porer och åmar i choklad. Tjejveckan är pågång!

Nu blir det kvällsmys och snickeri, ha det bäst så hörs vi imööööra!

Pusspousspussepusspussar

Av Maria Maria - 4 april 2013 14:17

Idag har vi biktat oss, gick bra tror jag!

Av Maria Maria - 3 april 2013 12:20

Im in love... AGAIN!

Jag blir så lätt förälskad i platsen, men den här ön, nom nom nom! Helt otroligt fint och härligt! Med en tår i hjärtat och en sorg i ögat vi ska vinka av imorgon bitti 09.00 :( vi har haft det så kul och bra här, ska ni åka till Thailand rekommenderar vi verkligen en tripp hit, även om det kan vara lite drygt att ta sig hit (vi valde ju buss) så öppnar ett rent paradis upp sig när man anländer!

Nu sitter vi på favorit haket och dricker sedvanlig eftermiddags kaffe, nu behöver inte längre personalen komna fram, dom vet att vi vill ha stekta ägg till frukost med varsin kaffe och på eftermiddagen en varsin kaffe. Underbara ställe!

Tack för oss, tills vi hörs igen, ha det gott och sköt om er! Hälsningar från oss

Av Maria Maria - 2 april 2013 09:58


Oj! Vilken kväll, herre min skapare... Vi Marior tänkte att en flaska vin, en kvarting Absolut och en faska oklar sprit skulle vara jätte bra för oss, hm... Kvällen börjar i hängmattan. Jag ligger och lökar mig när Maria 1 brister ut:

Maria! Vi måste dricka idag! Vi måste fira ned bloggen, det skulle vi gjort igår! Maria 1 i nästintill panik.

Jag kvider mig upp ur min lökställning och säger inte mer än -okej!

Okej, låt oss börja... Vi tar en dusch, slänger på oss shorts och linne, lite smink kom på och håret i en tofs! Kvällen vi var redo! Maria 1 korkar upp och jag slänger ihop en riktigt illa drink, värre har man ju druckit...
Efter några såna och efter några glas vin för Maria 1 börjar vår vandring ner mot beachen.. Där träffade vi några fransoser och hängde där, men dom var inte alls lika roliga som vi tyckte vi dårå, vandringen fortsätter och in på 'peace n love' där blev det paraply drinkar och galet mycket skratt, träffade några svenskar och pratade 80-tals hits, in på 90-talet kom vi oxå! Dom var från Alingsås och vi tyckte ju självklart att det var skit kul! Alingsås känns kanske inte lika roligt idag.. Vet inte vad som egentligen var roligt med det?
Jaja, efter en stadig barrunda där gick vi till Walking street, där hittade vi en thai med moped som innehade en sittkorg fastsvetsad, perfekt! Ta oss så långt du kan. Tack, kap kun kaa! okej, vi åkte och vi garvade tills vi stannade till på en annan bar, där blev det vad vi kommer ihåg en jävla massa Singha. Här är det halvt som halvt svart, vi kommer ihåg att vi hängde med diverse tyskar, svenskar och australiensare. Och skrattade ljudligt och skithögt åt varandras språk! Och eftersom vi var en bit bort från stranden har vi även besökt några barer på vägen hem...
Att dricka alkohol i denna värme rekommenderar vi bara till de allra tuffaste och mest världsvana individerna. Minnet - hallå?!
Väl hemma frossade vi i mini djungelkorvar och vatten. Där satt vi och hade sällskap av (återigen) dåliga drinkar och en ny kompis för natten, boomboxen, den levererade både Ted Gärdestad och Tommy Nilsson. Vad vi kan komma ihåg iallafall...

Imorse var vi inte lika imponerad av alkohol men nog var vi väldigt tacksamma över att ha lämnat mobiler och allt av värde hemma! Några hundra bath blev slutsummeringen av vårt förtärande! :D

Pusspåer, vimåstesovalitemer

Av Maria Maria - 1 april 2013 05:20

Hejhejhallå!

Här sitter vi i hettan och dricker kaffe, vi har hittat ett hak som serverar bra kaffe och som har wifi :) överkyckliga!
Det händer inte så mycket att betätta om här, vi badar och solar tills vi nästan kräks, spelar kort och snackar skit. Aa vi (eller mest jag) ligger i hängmattan på altanen våran och gluttar på folk :) vi försöker planera lite om vart vi vill här näst, funderar på krabi, vi har inte vart där ännu och det skulle ju kunna vara något :) några tips på krabi eller där omkring? :) denna gång ska vi lyxa på oss och ta något bra hotell med pool, det var ett tag sen faktiskt, och eftersom vi planerat åka ut på nån ö (kommer inte ihåg vad den heter) typ 13de så tänkte vi att vi vill ha lite pool deluxe innan :)

Här är iaf priserna på allt ca 100 gånger dyrare, gäller allt! Vatten, mat, yoghurt på marten, cigg etc etc.. Ett rum med ac ca 2-2500 bath natten. Vi betalar 600 nu för en bungalow med fläkt ;) litet och gulligt är det här oxå, igår gick vi en bit här genom "byn" och jäklar vad mysigt det var! Hittade ett hak med liggstolar som visar film varje kväll, skit mysigt! Kanske man skulle gjort nån kväll :) det är mycket hundar här, vi har en liten valp som hänger vid våran bungalow på kvällarna :) mycket katter är det oxå..

Nu ska vi hem och klä på oss bikinis och lägga oss ute till havs :)

Puss&kramskumbanan Maria 2

Presentation


Soligt välkommen till vår blögg....
Här kan ni följa Maria 1 & 2 på semester i Asien

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Do you guys like or blögg??
 Yeah Awesome
 little
 nope
 hell NO

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Maria & Maria

Translate if you want

Ulla Snygg

Ulla snygg.

Hon kom till oss, ensam & rädd.

Vi bestämde oss för att ta hand om henne, låta henne komma in i våra liv, vår resa..... 

Och nu är hon vår bästa resvän, följer med vart vi än ska:) 

  

 

Maria nr 2

 

 

Maria Nr 1

Maria persson, jag, jag som älskar snö, vinter, snowboard....

Men älskar så klart, sol, bad, schteek, löka på beachen & wakeboard;)

Indien 12/1-31/1-2013

Indien vår första destination 

New Delhi, Bombay (mumbay), Goa :)

            

Thailand 31/1-21/2-2013

Malaysia 21/2-26/2-2013

Malaysia, kuala lumpur, twin tower, a lot of shopping, aqua-land, H&M, Victoria's secrets, lyx & mera lyx:)

         

 

Thailand 26/2-26/3-2013

Malaysia 26/3-27/3-2013

Visa run trip to KL

   

Thailand 27/3-???? 2013

 vart bär det av sedan?? Vart ska vi??   

 

Kategori


Ovido - Quiz & Flashcards